Sterk praktijkgericht

Online of bij jou op locatie

Beschikbaar in heel Nederland

Deze pagina delen:

Peuters zijn dag in dag uit met rekenen en wiskunde bezig. Tijdens hun spel zien we ze bijvoorbeeld spulletjes sorteren, bloemen tellen, kleuren van auto's benoemen, hun lengte vergelijken en torens bouwen. Als pedagogisch medewerker kun je deze ontwikkeling op speelse wijze ondersteunen en stimuleren, zeker ook bij kinderen bij wie dit niet vanzelf op gang komt. 

Wil jij veel ideeën en inspiratie opdoen om op een speelse en laagdrempelige manier rekenactiviteiten (bewuster) toe te passen in je dagelijkse programma? Dan is dit webinar 'Rekenpret met peuters' écht wat voor jou!

Gerkina Doze is adviseur bij Cedin en geeft het webinar: "Zelf ervaren en zelf doen. Dat is het uitgangspunt. Een beetje theorie, maar vooral leren van elkaars ervaringen en nieuwe ideeën opdoen. Bedoeld om je er bewuster van te maken dat rekenen meer is dan alleen tellen.

Lees er meer over in dit artikel -> Rekenen en wiskunde betekenisvol opnemen in het spel.


Na afloop van dit webinar

  • Heb je zicht op hoe je de aanbodsdoelen rekenen en wiskunde in kunt zetten.
  • Heb je concrete handvatten om routines en rekenactiviteiten in te bouwen in je dagelijkse praktijk.
  • Heb je voorbeelden en tips gekregen die je de volgende dag kunt inzetten.Dit webinar is bedoeld voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang die werken met peuters (2,5 - 4 jaar) en die op een speelse en laagdrempelige manier rekenactiviteiten (bewuster) willen toepassen in het dagelijkse programma.

Inschrijven

Er is nog geen startdatum bekend. Wil je een seintje ontvangen als deze training weer van start gaat?


Dit webinar is niet online terug te kijken.

Trainer

Heb je vragen over dit webinar of ben je benieuwd of de webinar bij jou/jouw team past? Neem dan contact op met de adviseur of vraag trainingsadvies aan.


Vraag trainingsadvies aan