Sterk praktijkgericht

Online of bij jou op locatie

Beschikbaar in heel Nederland

Beoordeeld met: -
Deze pagina delen:

Peuters zijn dag in dag uit met rekenen en wiskunde bezig. Tijdens hun spel zien we ze bijvoorbeeld spulletjes sorteren, bloemen tellen, kleuren van auto's benoemen, hun lengte vergelijken en torens bouwen. Als pedagogisch medewerker kun je deze ontwikkeling op speelse wijze ondersteunen en stimuleren, zeker ook bij kinderen bij wie dit niet vanzelf op gang komt. 

Aandacht voor reken- en wiskunde activiteiten met peuters is belangrijk en hiermee sluit je goed aan bij het onderwijs in groep 1. In dit webinar krijg je praktische tips om je dagelijkse programma te verrijken met routines en gevarieerde rekenactiviteiten. Zo leer je bewuster te kijken naar de rekenontwikkeling van kinderen.

 

Na afloop van dit webinar

  • Heb je zicht op hoe je de aanbodsdoelen rekenen en wiskunde in kunt zetten.
  • Heb je concrete handvatten om routines en rekenactiviteiten in te bouwen in je dagelijkse praktijk.
  • Heb je voorbeelden en tips gekregen die je de volgende dag kunt inzetten.Dit webinar is bedoeld voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang die werken met peuters (2,5 - 4 jaar) en die op een speelse en laagdrempelige manier rekenactiviteiten (bewuster) willen toepassen in het dagelijkse programma.

Inschrijven

Online (Teams)
31 mei 2022

Meer info & prijs

Online (Teams)
20 juni 2022

Meer info & prijs

Trainer

Heb je vragen over dit webinar of ben je benieuwd of de webinar bij jou/jouw team past? Neem dan contact op met de adviseur of vraag trainingsadvies aan.


Vraag trainingsadvies aan