Online informatiebijeenkomst

Peuters met een ontwikkelingsvoorsprong

Heb je in jouw groep ook slimme peuters die verder lijken te zijn dan de andere kinderen? Ze lijken al toe aan de basisschool. Ze stellen vragen die je niet verwacht en spelen liever met oudere kinderen. Of ze zijn snel verveeld: je blijft nieuw materiaal aanslepen, maar in korte tijd zijn ze het al weer zat. Het zou zo maar eens kunnen dat je te maken hebt met een peuter met een ontwikkelingsvoorsprong.


Gratis informatiebijeenkomst

Heb jij in je werk ook te maken met peuters met een ontwikkelingsvoorsprong en wil je je kennis en je handelen versterken d.m.v. een training? Of ben je verantwoordelijk voor het trainingsbeleid binnen je organisatie? Tijdens deze gratis informatiebijeenkomst vertellen we meer over onze trainingen die zijn gericht op het werken met peuters met een ontwikkelingsvoorsprong en krijg je een aantal praktische tips die je meteen kunt inzetten in de groep.


Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we meer over de trainingen:

  1. Kennismakingstraining peuters met een ontwikkelingsvoorsprong
  2. Verdiepingstraining peuters met een ontwikkelingsvoorsprong


We leggen uit wat het verschil is tussen beide trainingen en wat je mag verwachten van de inhoud.

 

Na deze bijeenkomst:

  • Heb je enkele tips gekregen over hoe je kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong in de groep kunt uitdagen.
  • Ontvang je een handige give away ontvangen met praktische tips en blogs om te lezen en te delen in je organisatie 
  • Weet je wat de kennismakingstraining en de verdiepingstraining over peuters met een ontwikkelingsvoorsprong inhouden en wat het verschil is tussen beiden.  
  • Heb je een goed beeld gekregen welke nieuwe kennis en praktische handvatten deze training jou en je collega’s  kan bieden.