Sterk praktijkgericht

Online of bij jou op school

Beschikbaar in heel Nederland

Deze pagina delen:

Ben jij rekencoördinator en heb je behoefte om eens te sparren met collega rekencoördinatoren? Ben je benieuwd hoe het rekenonderwijs is georganiseerd op anderen scholen en bij andere besturen? Heb je rekenvragen op het gebied van methodes, beleid of bijvoorbeeld zorg?

Meld je dan aan voor de intervisiebijeenkomsten voor Rekencoördinatoren van Cedin!


Leren van elkaar

Onder leiding van een onderwijsadviseur en rekenspecialist van Cedin ga je aan de slag met intervisie op basis van waarderend onderzoek. Samen gaan we kijken wat werkt, waar we energie van krijgen en welke mogelijkheden er zijn om het rekenonderwijs te verbeteren, meer onder de aandacht te krijgen en meer diepgang te geven. Leren van elkaar, het vergroten van je netwerk, antwoorden verkrijgen op je vragen en onderlinge uitwisseling zijn de speerpunten van deze bijeenkomsten.

Tijdens de eerste bijeenkomsten stellen we met elkaar de vier hoofdthema’s van het komende jaar vast. Het eerste gedeelte zal steeds op thematische basis worden verzorgd door een rekenspecialist binnen Cedin. Tijdens het tweede gedeelte is er ruimte om te spreken over ervaringen, het uitwisselen van beleid en tips en het bespreken van vragen en rekenproblemen.


Wat anderen zeggen over de intervisiebijeenkomsten:

“Zo had ik het nog niet bekeken! Met dit inzicht kan ik morgen weer aan de slag”. 

Er vinden 4 intervisiebijeenkomsten van 2 uren plaats gedurende het jaar.

Rekenspecialisten, rekencoördinatoren.

Inschrijven

Er is nog geen startdatum bekend. Wil je een seintje ontvangen als deze training weer van start gaat?

Trainer

Heb je vragen over de Intervisiebijeenkomsten of ben je benieuwd of deze intervisie bij jou/jouw team past? Neem dan contact op met de adviseur of vraag advies aan.


Vraag trainingsadvies aan