Kansrijke Combinatiegroepen

Online informatiebijeenkomst

Sterk praktijkgericht

Beschikbaar in heel Nederland

Efficiënt lesgeven in een combinatiegroep!

Deze pagina delen:

Kansrijke Combinatiegroepen is een door Cedin ontwikkelde werkwijze die een hoge kwaliteit van onderwijs, differentiatie, betrokkenheid en eigenaarschap van leerlingen garandeert. Tegelijk vermindert onze werkwijze de werkdruk die leerkrachten in combinatiegroepen vaak ervaren en krijgt men de ‘regie’ weer terug!


Van kwetsbaar naar kansrijk

Met Kansrijke Combinatiegroepen richt je je onderwijs anders in, namelijk door het in instructie verbinden van jaargroepen of vakken en het geven van kwalitatief sterke instructies. Hierdoor ontstaat ruimte voor sociaal en interactief leren, voor zorgleerlingen, een gesprekje of observatie. Veel scholen hebben dit concept inmiddels succesvol ingevoerd!


Gratis informatiebijeenkomst

Werkt jouw school met combinatiegroepen of gaat dat binnenkort gebeuren? Dan ken je de knelpunten of wil je hierop op tijd anticiperen. Tijdens een gratis informatiebijeenkomst vertellen we je graag meer over het concept en de werkwijze Kansrijke Combinatiegroepen.


Na deze bijeenkomst:

  • Weet je wat het concept Kansrijke Combinatiegroepen inhoudt.
  • Heb je een goed beeld gekregen of een traject Kansrijke Combinatiegroepen voor jouw school van meerwaarde zou kunnen zijn.
  • Heb je enkele tips gekregen m.b.t. het coöperatief en samenwerkend leren in de combinatiegroep.
  • Heb je voor een aantal vakgebieden ideeën opgedaan rond het verbinden van de verschillende leerlijnen in de instructie. 

Inschrijven

Online (Teams)
15 maart 2023

Meer info & prijs

Online (Teams)
17 april 2023

Meer info & prijs

Online (Team)
15 mei 2023

Meer info & prijs