Sterk praktijkgericht

Beschikbaar in heel Nederland

Leren in je eigen tijd en tempo in de online Cedin Academie

Deze pagina delen:

Maak kennis met e-learning!

Deze e-learning is tijdelijk beschikbaar voor medewerkers van Cedin. Je krijgt hiermee de mogelijkheid een Cedin e-learning te doorlopen en de mogelijkheden te zien.


Hoe werkt het?

Je volgt de e-learning in de Cedin Academie.

  1. Schrijf je via deze pagina in voor de e-learning.
  2. Er wordt automatisch een account voor je aangemaakt in de Cedin Academie. Je ontvangt hierover een mail, volg de stappen die in de mail staan.
  3. Je kunt starten met de e-learning.

Heb je al een account in de Cedin Academie? Dan wordt de e-learning na je inschrijving automatisch aan je account toegevoegd.


In deze e-learning leer je hoe je dat aanpakt en krijg je praktische handvatten voor het verbeteren van parate kennis in de groep. Je volgt de e-learning in je eigen tijd in tempo in de online Cedin Academie.


Na deze e-learning:

  • kun je het verschil benoemen tussen automatiseren en memoriseren
  • heb je inzicht in de doorgaande lijn parate kennis
  • ken je de zes breinprincipes
  • weet je waarom parate kennis essentieel is voor de verdere rekenontwikkeling
  • kun je leerlingen ondersteunen die moeite hebben om tot automatiseren te komen
  • heb je praktische handvatten en ken je handige apps, tools en werkvormen om leerlingen op een motiverende manier te laten oefenen


Aan het eind van de e-learning heb je een doorgaande lijn parate rekenkennis voor jouw school of groep gemaakt én een plan van aanpak waarin je beschrijft hoe en wanneer je de parate rekenkennis in jouw groep gaat aanbieden, monitoren en toetsen.


Duur e-learning: circa 2 uur.

Inschrijven

Let op! Het aanmeldformulier wordt altijd gebruikt voor aanmeldingen van buitenaf. De velden zijn dus niet helemaal passend voor jou als medewerker van Cedin. Belangrijk is dat je je eigen naam en mailadres goed invult.

Graag je Cedin e-mailadres gebruiken om in te schrijven.


E-learning