Sterk praktijkgericht

Beschikbaar in heel Nederland

Klassikaal, virtueel klaslokaal of e-learning

Deze pagina delen:

Deze cursus is bedoeld voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten in de onderbouw samen, om elkaar te ontmoeten, in gesprek te raken en meer te weten te komen over gezamenlijke onderwerpen!

Deze cursus begint met een startbijeenkomst. Deze startbijeenkomst heeft o.a. als doel met behulp van een visiespel de gezamenlijke visie op de ontwikkeling van en onderwijs aan het jonge kind te onderzoeken. De bijeenkomst wordt afgesloten met het samen plannen van de invulling van de overige bijeenkomsten. 

Werkwijze

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. Aan het eind van de eerste bijeenkomst bepalen we samen wat er aan de orde gaat komen in bijeenkomst 2 t/4. Te denken valt hierbij aan: de ontwikkeling van peuter naar kleuter in de doorgaande lijn, de warme overdracht van kindgegevens, de pedagogisch-didactische leerlijn, waar onder gezamenlijke thema’s en de plek van spel, ouderbetrokkenheid en het maken van samenwerkingsafspraken.

Je krijgt concrete handvatten en ideeën aangereikt om de samenwerking vorm te geven. Deze cursus is daarom bij uitstek geschikt voor Voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en leerkrachten onderbouw die (op termijn met elkaar gaan) samenwerken. 

Interesse in deze cursus?

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er zijn nog geen data gepland. Wil je een seintje ontvangen als deze incompany training weer van start gaat?

Wat is een incompany cursus?

Een incompany cursus is een groepstraining binnen jouw organisatie, waarvoor je zelf de deelnemersgroep samenstelt. Wij zorgen ervoor dat de accenten van de cursus worden aangepast aan jullie situatie.

Cursusleider